Gran recopilació de fotografies que ens trasalladen al principi del segle XX.
L'arxiu trobat a Tànger, no és tridimensional només per la tècnica amb què estan preses les seues imatges.
El Museu Valencià d’Etnologia, dependiente del área de Cultura de la Diputación de Valencia, presenta la muestra ‘El país que va fascinar Jean Dieuzaide’, a través de 115 imágenes del reconocido fotógrafo.
L'exposició Habitar el Caroig ens mostra l'arquitectura popular del massís a través de les fotografies d'Alfredo Sánchis Soler.
Nosotros, los Hereros, nacimos todos en el área llamada Calundo Candete.
En l'època en què naix la fotografia, el 1839, la societat occidental mantenia un diàleg estret amb tot allò relacionat amb la mort. No obstant això, i com es pot veure en aquesta exposició, la tradició del retrat de difunts va ser una pràctica que es va vincular amb el ritu funerari de forma quasi natural i espontània, cercant de conservar l'última...
Les tradicions que semblen o reclamen ser antigues són sovint prou recents en els seu origen, i de vegades inventades.
Francesc Jarque és, sens dubte, un dels grans fotògrafs valencians que conten amb un reconeixement nacional i internacional.
El origen de este libro es una tesis doctoral de filosofía, de título El Escalpelo, la pluma y la cámara, defendida en Octubre de 2010 en la Universidad de Valencia.
Sota la coordinació del professor Hasan G. López Sanz, el dossier monogràfic inclou huit articles que des de diverses vessants (algunes més teòriques, altres més centrades en el plaer de la imatge etnogràfica en les col·leccions museístiques) ens ofereixen un ventall de mirades ben interessants sobre la qüestió.