Els Castells Ver más grande

Els Castells

T'has preguntat mai com eren els castells medievals i qui hi vivia?

Autor: Verdú, Irene
Editorial: Lletra Impresa
ISBN: 9788494500824
Nº de pàgines: 28
Temàtica: infantil

Más detalles

6,90 €

Más información

En aquest llibre el Príncep preguntador i els seus amics el Savi saberut, Teresa i Flabiol el joglar t'ajudaran a descobrir-ho de manera divertida, amb cançonetes, rimes, explicacions i curiositats.

Així, hi descobrirem qui eren els joglars, els cavallers, les dames i els soldats. També els oficis de l'època medieval: Els fusters, els ferrers, els camperols... Com es defensaven dels enemics i per a què servien el fossat, els merlets, el pot llevadís o la torre de l'homenatge.

A més, s'hi inclou un glossari i altres llibres interessants en valencià, castellà i anglès sobre l'època dels castells.

En aquest llibre el Príncep preeguntador i els seus amics el Savi saberut, Teresa i Flabiol el joglar t'ajudaran a descobrir-ho de manera divertida, amb cançonetes, rimes, explicacions i curiositats. Així, hi descobrirem qui eren els joglars, els cavallers, les dames, i els soldats. També els oficis de l'època medieval: els fusters, els ferrers, els camperols... Com es defensaven dels enemics i per a què servien el fossat, els merlets, el pont llevadís o la torre de l'homenatge.

A més, s'hi inclou un glossari i altes llibres interessants en valencià, castellà i anglès sobre l'època dels castells


Reseñas

Nadie ha escrito un comentario por el momento.

Escribe tu opinión

Els Castells

Els Castells

T'has preguntat mai com eren els castells medievals i qui hi vivia?

Escribe tu opinión

30 otros productos de la misma categoría:

Los clientes que adquirieron este producto también compraron: