Els anys apàtrides Ver más grande

Els anys apàtrides

20,00 €

Más información

En una platja del sud valencià, un Dimecres Sant, tres persones –dos homes ja entrats en anys i una dona, jove i rossa– que fugen d’un destí que consideren que no es mereixen, sense ànims de companyia, els homes, i cercant-la –la companyia– a qualsevol preu, la jove rossa,  es coneixen i enceten una relació que cadascú vol dur al seu mode. Una forta tempesta, més pròpia de la tardor, torcerà la nit, fent-la més esglaiadora del que podien imaginar.
En un tres i no res desapareix la jove rossa, un cotxe s’atura, una veïna xafardera veu morts que són traslladats d’un xalet a un d’altre del costat.

Passen els mesos, ha canviat el comissari de la zona, i tot segueix igual en el cas de la rossa desapareguda la nit de la tempesta. La comissaria és una autèntica república bananera, no es resol cap cas i les desavinences internes i les aventures amoroses del comissari i l’inspector no ajuden a avançar i poder tancar el cas. Les autoritats comencen a insistir en trobar el criminal d’un crim, però, del qual no hi ha cap dada. Ni la morta. A la fi, una criminalitat que tothom intueix en la comarca es veurà confirmada.

Reseñas

Nadie ha escrito un comentario por el momento.

Escribe tu opinión

Els anys apàtrides

Els anys apàtrides

Escribe tu opinión

30 otros productos de la misma categoría: